Cenzaa

Huidproblemen worden bij Cenzaa doeltreffend behandeld en bij voorkeur voor 100% aangepakt. Onderzoeken wijzen uit dat ongeveer 50% van het resultaat behaald wordt door dagelijks de huid thuis te verzorgen met de juiste producten. De andere 50% van het resultaat wordt behaald in de Cenzaa salon. Met het 6 stappenplan van Cenzaa behaalt u maximaal resultaat!

Stap 1: Reiniging

De allerbelangrijkste stap, een stap die eigenlijk nooit mag worden overgeslagen. Reinig uw huid ’s ochtends én vooral ’s avonds met een Cenzaa reinigingsproduct passend bij uw huidtype. Gebruik vervolgens de geadviseerde Cenzaa lotion. Deze herstelt de PH-waarde van de huid, transporteert werkstoffen naar diepere huidlagen en sluit poriën.

Stap 2: Diepte reiniging

Schoonhouden van je huid is erg belangrijk. Eén tot twee keer per week de huid scrubben is dan ook een must. Tijdens dit schoonheidsritueel worden dode huidcellen en onzuiverheden verwijderd en wordt de effectiviteit van de dagelijkse Cenzaa producten geoptimaliseerd. Als de huid het toe laat kunt u zelfs met een Crystal Orange Cleanser dagelijks reinigen. In plaats van uw huid intensief te reinigen met Crystal Orange Cleanser of de Microdermabrasion Polisch kunt u ook het Illuminating Masq gebruiken. Wil je een alternatief voor het “mechanische”scrubben? Gebruik dan de Illuminating Mist met hydroxyzuren die een enzymmatige werking hebben. 

Stap 3: Complex

Een complex of serum is een dunne, super geconcentreerde fluid en is “de levensverzekering voor een mooie huid”. Er zijn complexen voor iedere huidconditie, man, vrouw, jong of oud. Dankzij de speciale PCN2-formule wordt je complex sneller en dieper naar alle huidlagen getransporteerd. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Het is de meest krachtige dosis werkstoffen die de huid maximaal verbeteren. Complexen van Cenzaa zijn er om op te peppen, lichter te maken of om te beschermen. Slechts enkele geconcentreerde druppels zijn voldoende voor optimaal resultaat!

Stap 4: 24H-Crème

Een crème gebruik je om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, te hydrateren, te voeden of te verbeteren. Daarom is het heel belangrijk de juiste crème te kopen die bij uw huid past. De professionele Cenzaa crèmes zijn zeer hoog geformuleerd met revolutionaire PCN2-werkstoffen en zijn gericht op structurele huidverbetering. Het resultaat is al snel zichtbaar bij dagelijks gebruik.

De gevoelige huid rond je ogen kun je het beste met een speciale oogcrème verzorgen. Deze biedt versteviging en elasticiteit en helpt donkere kringen en vochtwallen te verminderen.

Stap 5: Masker

Een gezichtsmasker kun je vergelijken met ‘de sportschool voor de huid’. Het houdt de huid gezond, net als regelmatige lichaamsbeweging ons lichaam in vorm houdt. Verschillende luxe maskers zijn speciaal ontwikkeld voor verschillende huidtype en condities. Of het nu veranderende weersomstandigheden zijn, stess, slechte voeding of de huid snel en effectief verbeterd moet worden, voor iedere huid is er een passende vitamine cocktail. Elk masker geeft de huid de extra oppepper die het nodig heeft.

Stap 6: Beschermen

Beschermen van je huid tegen -wellicht de grootste boosdoener -de zon is zeer belangrijk. Er wordt wel gezegd dat 90% van de verouderingsproblemen van de huid wordt veroorzaakt door de zon. Maak er een gewoonte van om je huid altijd tegen de zon te beschermen met een extra filter, zoals de Facial Protection. De Cenzaa crèmes en BB Creams zijn allen voorzien van een natuurlijke filter. Ook in de winter is het belangrijk de huid te beschermen tegen straling. Die is er namelijk altijd, ook al is het bewolkt. Je kunt de Cenzaa Facial Protection gebruiken met een SPF 15, 25 of 50.